Gällande nya restriktioner från vecka 48!

Kära medlemmar! Styrelsen har nu beslutat hur vi går vidare utifrån de restriktioner som kom i måndags och som ska börja gälla från nästa vecka 48. 

Vi har under hela denna pandemi försökt i största möjligaste mån att ta vårt samhällsansvar och gör så nu också (tidigare, Strängare rekommendationer kring Corona (Covid-19) fr o m 2020-10-29). Då regeringen och FHM har gått ut med kravet om sammankomster om högst 8 personer vid offentliga och allmänna tillställningar (som vi egentligen inte berörs av) så kommer vi ändå ta vårt ansvar och dra ned antalet till 7 deltagare + 1 instruktör = 8 personer för att Du som tränar hos oss ska känna dig trygg och säker. Dock ser vi en självsanerande effekt både på gymmet och gruppträningspassen med minskade bokningar och färre antal medlemmar i gymmet. Vi vill ändå tillmötesgå ”kravet” för att minimera risken att behöva stänga helt vilket vore trist och kanske till och med helt förödande.

Vi vädjar också till dig som medlem att följa råden för att hålla smittspridningen nere även här på gymmet, dvs:

  • Tvätta händerna med tvål och vatten innan du går in på ett gruppträningspass eller in i gymmet. Använd gärna handskar. Sprita händerna med handsprit emellanåt.
  • Torka av maskiner och redskap före och efter användning!
  • Tänk på att hålla avstånd! Välj inte maskinen precis bredvid en annan tränande. Du som vill markera att du vill ha avstånd använd dig av den berömda konen och ställ den vid maskinen bredvid.
  • Duscha och byt om hemma i största möjligaste mån.
  • Uppehåll dig inte längre än nödvändigt i lokalerna.
  • Tvätta träningskläderna efter varje träning!
  • Ta med egna mattor/underlag! Mjuka underlag drar till sig extra mycket och svårare att hålla helt rena.

Sist men inte minst, håll dig hemma vid minsta symptom eller sjukdomskänning!

Ta hand om dig och andra!

Hälsningar styrelsen/personalen

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter