Sommarsäsongen börjar närma sig

Nu är det snart dags för lite mer ”relalalaxa…” 🌞 och då går vi i personalen och instruktörer in i semestermode. Vi kommer ha färre pass för att tillmötesgå önskemål om semestrar och ledigheter under sommartid. Vill då passa på att påminna och informera om förhållningsregler gällande passbokning veckorna 26-32. 👇 Se bokningsschema för pass, http://bokning.gymmix.nu/$/

Som tidigare år så gäller 3 bokade minst 4 timmar före passet startar annars ställs passet in. Vi har tyvärr inte personal på plats i alla lägen (sommaröppettider, se öppettider på hemsidan) och kan inte ställa in passet och du får då ingen notis via mail som brukligt, så vi ber Dig om hjälp att hålla dig uppdaterade via bokningssidan, där du kan se vilka som är bokade. Du måste vara inloggad, klicka dig vidare in på det passet du är intresserad av och klicka på knappen ”visa deltagare”. Då kan du se hur många som är bokade och är det bara två och det är 3,5 timme kvar till passet börjar så är passet inställt.

Har du några funderingar kring detta så hör av dig på mail eller ring!

Vi önskar dig en härlig sommar!