Vi söker DIG som är eller vill bli instruktör!

Är du vår nästa instruktör? Vi söker dig som är eller vill bli instruktör.

Självklart älskar du träning och hälsa! Du brinner att få dela med dia av din kunskap och glädjen bubblar i dig när du ser andra utvecklas och lyckas i sin träning. Ditt leende smittar av sig och dina deltagare går hem med en känsa av att träning är det bästa som finns och längtar till nästa pass.

Vi är i stort behov av instruktörer främst till BodyPump och BEAT Superset, men även andra instruktörer är välkomna då vi hoppas på att kunna bredda vårt utbud. Vill du bli instruktör, men saknar utbildning så är du också välkommen att söka. Du ska då ha träningserfarenhet och passa in på ovanstående beskrivning.

Välkommen att maila din ansökan till gymmixtc@gymmix.nu och skriv ”Instruktör” i ämnesraden.

Vi på Gymmix Träningscenter är ett gott gäng som vill ge våra medlemmar den bästa träningen och servicen. När du kommer innanför våra dörrar är det lite som att komma ”hem” (vanlig kommentar från våra medlemmar). Vi tycker det är superviktigt att vi och våra medlemmar känner glädje, motivation och tillfredsställelse och ja, gärna lite svett också. Våra ledord är; glädje, hälsa, inspiration och utveckling!