Vi tar ställning mot dopning!

Vi tar ställning och jobbar aktivt med antidopningfrågor dels genom att vi ingår i ett nätverk med ”Borås Gym i samverkan” och dels genom att vi är med i det nationella nätverket Prodis och 100% Ren Hårdträning – ”Tillsammans mot dopning!”

Du som är medlem hos oss ska känna dig trygg i att vi gör vårt jobb att motverka dopning. Detta till exempel genom att du som medlem skriver på ett avtal där du försäkrar att du under tiden du är medlem hos oss inte intar några dopingpreparat. Vid misstanke har vi lov att anmoda och det innebär att misstänkt skickas för provtagning omedelbart annars gäller avstängning. Du som är medlem har också ett ansvar att informera personal vid misstanke om någon använder otillåtna dopningspreparat – ”Tillsammans mot dopning!”

Årets utmaning: Samarbetsövningar

Som vanligt ordnar Prodis en nationell utmaning till uppmärksamhetsveckan. Utmaningen är att nu göra ”samarbetsövningar”. Detta då det går i linje med årets paroll: ”Tillsammans mot dopning!” För att motverka användandet och spridningen av illegala dopningspreparat behöver vi hjälpas åt.

Regler för utmaningen

Samarbetsövningar, gärna fysiska och med två personer eller flera.

För att vinna fina utlottningspriser från 100% Ren Hårdträning ska du:

  • Spela in (eller ta bild på) ert bidrag och publicera det på sociala medier
  • Tagga postningen med #renhårdträning #gymmixtcmotdopning
  • Vill ni så utmana någon annan genom att tagga dessa i postningen
  • Start måndag den 9 oktober till och med 15 oktober.

Bidrag som belönas kommer att presenteras på våra sociala medier @gymmixtc och Prodis sociala medier @rehardtraning.

Kör hårt och lycka till!

TILLSAMMANS MOT DOPNING!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter