Föreläsning med My Foot Function den 31 mars kl 18:15-19:45. Välkommen!

InformationÄmnen som täcks under föreläsningen:
– Evolutionär anatomi & biologi
– Rörelse & Nervsystemet
– Forskning inom fotfunktion
– Forskning inom löpteknik
– Skador och rörelse-relaterade besvär
– Rörelse- och rörlighets analyser
– Fotfunktions-analys med tryckplatta
– Frågor och Svar

My Foot Function Sverige kommer att hålla en inspirerande föreläsning om hur den moderna miljön och skor påverkar rörelseapparatens hälsa samt hur detta påverkar oss i mer komplexa rörelser som löpning. MFF är en ideell förening som har vuxit sedan start 2014 till att blir Sverige’s största utbildare för löpare. MFF har åstadkommit detta genom att erbjuda vetenskapligt förankrade och professionellt beprövade metoder som har hjälpt amatör till elit motionärer. Lär mer om oss på www.myfootfunction.eu

Medlemmar hos Gymmix Träningcenter har gratis inträde med rabatt kod som hämtas från anläggningen. Följ länken under biljetter här på sidan, välj sedan denna föreläsningen från drop-down listan och lägg till i kundkorgen, rabatt koden läggs in vid checkout. Ni får därefter ett mail bekräftelse som är eran biljett.

Max antal deltagare är 20 st, vänligen se till att ni då kan, och har avsikt att komma, vänligen kontakta oss så att vi kan ge platsen åt någon annan.

Om ni har några frågor, tveka inte att höra av er till oss på info@myfootfunction.com

Välkomna!